Valmentajaprofiili

Valmentajana pyrin yhdistelemään tarkoituksenmukaisesti fysioterapiasta että kuntourheilupolusta saamiani valmiuksia. Olen ohjaajana toimiessani nähnyt organisaatioiden sisältä niin jääkiekkoilijoiden, yleisurheilijoiden kuin kamppailu-urheilijoiden harjoittelua. Näiden urheilumuotojen lisäksi olen kuluttanut kuntosalia enemmän tai vähemmän ja moninaisin eri metodein vuodesta 2003. Olen hakeutunut osaavien ammattilaisten vuorovaikutuspiiriin moninaisissa yhteyksissä ja jokaisesta kokemuksesta on tarttunut jotain muille jaettavaksi. Elinkeinoelämästä ja yrittäjyydestä koen saavani tiettyjä valmiuksia, jotka mahdollisesti edistävät valmentamisen dialogia.

Seuraan vähäisellä vapaa-ajallani urheiluvalmennuksen tutkimusta sekä vallitsevia valmennuksen kehityssuuntia. En ole minkään valmennusosa-alueen erityisasiantuntija, enemmänkin kymppiottelija laajalla sivistyksellä.

Olen täydentänyt ravitsemusosaamistani Presicion Nutrition – koulutusmoduulin myötä. En halua monimutkaistaa ravitsemusteemaa määräänsä enempää. Siksipä pidänkin ravitsemukseen puuttumista pakollisena pahana mutta edelleen lähes kaikkea tuloksekkuutta määrittävänä tekijänä, johon täytyy lähes aina laittaa selvitys – ja muutostyötä tavoitteeseen pääsemiseksi (eritoten painonhallinta ja kehonkoostumuksen muokkaustavoitteet).

Jos Sinulla / Teillä on halu ja mahdollisuus investoida ”oman itsen”-projektiin ja valmentaja-profiilini puhuttelee esittelyn myötä, niin selvitetään että näyttäytyykö valmennusyhteistyö välillämme tavoitteiltaan ja aikatauluiltaan mahdolliselta. Valmennusyhteistyön toteutuminen voi olla kaikkea lyhyestä intensiivijaksosta (2-3kk) pitkäaikaiseen valmennusyhteistyöhön (9-12kk ). Valmennuksen kartoitus on maksuton.

Valmentajaprofiilin kannalta tarpeelliset tutkinnot ja osallistumiset:
– Personal Trainer-tutkinto 2009 (Trainer4You)
– Ohjaaja nuorten yleisurheilukoulussa 2010-2011 (Jyväskylän Kenttäurheilijat)
– Fysioterapian syventävä työharjoittelu 2011 (Jyp-Juniorien organisaatio)
– 1-tason ohjaaja – ja valmentajakoulutus 2015 (Suomen brasilialaisen jiujitsun liitto)
– Kuortaneen kansainvälinen voimavalmennusseminaari 2016 (Kuortane)
– Voimavalmentaja-tutkinto 2017 (Trainer4You)
– Liikuntatieteellinen symposium 2017-2019 (Jyväskylän Liikuntatieteellinen tiedekunta)
– Muscle Hypertrophy Masterclass 2019 (Brad Schoenfeld)
– Pieksämäki Fight Clubin ohjaaja – ja harrastajatoimintaa vuodesta 2011
– Presicion Nutrition Level 1 (opiskelu meneillään)

Ks. Loput muut täydennyskoulutukset osaltani ”Henkilöstö”-kohdasta.